MERSİN GÜLNAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönemini Tamamlıyoruz.

Kıymetli Meslektaşlarımız, Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrenciler !   Hepinize #İyitatiller
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönemini Tamamlıyoruz.

      Covid-19 pandemisi devam ederken maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak zorlu şartlarda - Her koşulda " Daima Eğitim " - sloganımızla eğitim öğretim faaliyetlerimizi sürdürdük.  

Kıymetli Meslektaşlarım,

      İcra ettiğimiz öğretmenlik mesleği karşılık beklemeden her türlü fedakarlığın yapıldığı kutsal bir meslektir. Ortak geleceğimiz öğrencilerimiz için yaptığınız ve yapmakta  olduğunuz her türlü fedakarlıklar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.  

Değerli Velilerimiz,

     Öğrencilerimiz yoğun bir eğitim öğretim dönemini geride bıraktılar. Elbette ki  beklentilerimiz yüksek ancak unutmayalım bizler için en kıymetlisi çocuklarımız.   

Sevgili Öğrenciler,

      Bir dönem boyunca büyük bir çaba gösterdiniz. Her birinizi göstermiş olduğunuz çaba ve elde ettiğiniz başarılardan dolayı en içten dileklerimle kutluyorum.

      Her birinizin hayata hazırlanma sürecinde karşılaştığı zorlukları aşma kararlılığında devletine milletine bağlı bireyler olacağından kuşku duymuyorum. Şimdi tatili hakettiniz 

Hacıpınar Mah. Celal Kılıç Cad. No 1 Kat 2/3 33700 Gülnar/MERSİN - 0 324 751 78 70

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.